CAMBRIDGE AUDIO CXA81 - Integreret stereoforstærker - Udstillingsenhed ALDRIG TILSLUTTET.


Cambridge Audio
Ny
Oplysninger

Udstillingsenhed, MEN ALDRIG TILSLUTTET! - Åbnet kasse - klar til afsendelse med det samme.
Vi er autoriserede forhandlere af det fineste audioudstyr og musikinstrumenter.
Note 1: Gratis forsendelse inden for EU. Hvis du er uden for EU, bedes du sende os en besked for at få en specifik fragtpris til netop dit sted.
Note 2: Dette produkt er fabriksindstillet til 220/240V.
Note 3: Vi udsteder en gyldig Tax Free-faktura til køberen, da vi har lov til at sælge momsfrit brugt udstyr under visse omstændigheder.
Note 4: Vi kan tilbyde enhver form for pakke med vores produkter til de mest fordelagtige priser. Bare besøg vores butik og spørg efter det.

CAMBRIDGE AUDIO CXA81 - INTEGRERET STEREOFORSTÆRKER
CX SERIE 2
Belønning af præstationer
Der kommer et tidspunkt, hvor det er tid til at bevæge sig fremad. Vi tog vores højt ansete CX-serie af hi-fi-separater og opgraderede omhyggeligt deres design, komponenter og funktioner til dig - nutidens kræsne hi-fi-lytter.
Hvad er resultatet? CX Series 2 - det er den lyd, du altid har lovet dig selv. Forstærkere, der giver dig den kraft, detalje og kontrol, du fortjener. En netværksafspiller, der har vundet utallige priser for sin evne til at afsløre den fulde musikalitet ved streaming og internetradio. Og en CD-transport, der puster liv i din omhyggeligt kuraterede samling.
Vi er klar over, at det ikke er hver dag, man køber nye hi-fi-separater, men vi er overbeviste om, at CX Series 2 vil belønne din tillid ved at afsløre hidtil uhørt klarhed og følelse i dine yndlingsalbum.
Vores integrerede forstærker CXA81 bygger på fundamentet fra den første CX-serie og over 50 års erfaring med at bygge forstærkere. Den tilbyder et progressivt perspektiv - ubesværet, afbalanceret og sofistikeret. 80 watt pr. kanal giver CXA81 fuld autoritet over musikken og afslører alle følelser og nuancer fra hele din musiksamling - uanset om det er streamet eller på disk.
Din verden er en scene
Det, der slår dig, når du hører CXA81 for første gang, er, hvor detaljeret alting lyder. Du vil opfange instrumenter, subtile skift i tonen og harmonier, som du tidligere har overset. Luk øjnene, og du vil være i stand til at placere hver eneste musiker i lydbilledet. Når du først har oplevet CXA81, er der ingen vej tilbage.
Afkast af investering
Vores ingeniørteam i London brugte timevis på at forske, udvikle, eksperimentere og frem for alt lytte for at sikre, at CXA81 var den rigtige. Deres mål: at lave den mest gennemførte og absorberende integrerede forstærker i sin klasse. Hver eneste komponent blev valgt, og hver eneste beslutning blev truffet ud fra ønsket om at levere det mest komplette musikalske billede muligt.
Ubesværet musikalsk
Hjertet i CXA81 er et klasse AB effektforstærkertrin med optimerede kondensatorværdier. Det tager musikaliteten fra klasse A og blander den med effektiviteten fra klasse B. Forstærkerens korte signalvej er effektiv og efterlader kun få muligheder for interferens. Den resulterende lyd er uberørt, samtidig med at den leverer den følelsesmæssige påvirkning, som kunstneren havde til hensigt.
Magt med kontrol
Takket være en generøs ringkernetransformator leverer CXA81 hele 80 watt per kanal. Dobbelt udtag til venstre og højre på forstærkerkortet betyder, at hver kanal faktisk har sin egen strømforsyning - hvilket resulterer i et levende lydbillede. Dynamiske skift i musikken - som de høje og stille øjeblikke - håndteres med lethed.
Få fat i budskabet
CXA81's topmoderne digitale kredsløbskort er designet til at bringe din musik til live og indeholder den banebrydende ESS Sabre ES9016 digital-til-analog-konverter (DAC). Det betyder, at digitale lydfiler på op til 32-bit/384kHz eller DSD256 får energi - med hver eneste subtile detalje leveret fuldt ud. CXA81 kombinerer uovertruffen nøjagtighed med levende musikalitet og gør det på en smuk måde.
Bliv forbundet
CXA81 er dækket ind med tilslutningsmuligheder. Ud over digital optisk, koaksial og USB-lyd har den stereo RCA-indgange, balancerede XLR-stik plus trådløs hi-res-forbindelse via Bluetooth aptX HD - perfekt til Alva TT V2. Du kan endda tilslutte endnu et sæt højttalere, så du kan høre din musik i et andet rum.
Designet til livet
Takket være den utrættelige dedikation fra vores team i London er CXA81 en komplet løsning. Dens kombination af alsidighed, kraft og fremragende lyd betyder, at den kan være centrum for din musikalske oplevelse i mange år fremover.Dens elegante, minimalistiske linjer, fremstillet af aluminium og stål, vil holde både fysisk og æstetisk.
FUNKTIONER:
80 watt pr. kanal - kraft til at drive de mest krævende højttalere
Klasse AB-forstærkning - for afbalanceret og effektiv ydelse
Toroidal Transformer - for en utrolig klangdannelse
ESS Sabre ES9016 DAC af høj kvalitet - for at realisere digital musik, når den er bedst
Digitale indgange - TOSLINK, koaksial & USB-lydindgang (op til 32-bit/384kHz & DSD256 digitale filer fra Mac/PC)
Balancerede XLR-indgange - til førsteklasses tilslutning
Bluetooth aptX HD-indgang - tilslut trådløst til enheder, inkl. Alva TT V2
A/B-højttalerzoner - strøm til 2 sæt højttalere
Kontakt mail: info@pureprohifi.com / pureprohifi@gmail.com

880€

Kontakt sælger: PureProHiFi

Spanien

Alle annoncer fra PureProHiFi

  • 711oahq7ubl. ac sy355 5d0d8f2f
  • amplificador cambridge cxa81 16d8b89c
  • ca cxa81 ls cxa81 v3 1500x1000 b27a3cbe
  • ca cxa81 ls model 1330 v5 820x540 cf7138bf
  • cambridge audio cxa81b a43eca85
Samlet antal visninger: 5
Del